fundeonWie zijn we…

Aannemingsbedrijf BOV is een v.o.f. met twee vennoten. Het bedrijf is opgericht in 2000. Wij zijn een Fundeon erkend leerbedrijf. Ook voor (middelbare) schoolstages stellen wij tijd en ruimte beschikbaar.

Wat doen we…

Eigenlijk alles wat met bouwen te maken heeft kunnen wij realiseren. Ook het regelen van de benodigde vergunningen, tekeningen, berekeningen etc. kunnen wij voor u verzorgen.

Bekijk de werkzaamheden op deze site de diverse foto’s is een kleine greep uit alles wat Aannemingsbedrijf BOV u te bieden heeft.

Wij vinden het belangrijk om de kosten van een verbouwing zo laag mogelijk te houden. Wij proberen dan ook altijd om in overleg met klant tot een passende offerte te komen. Het is bij ons geen probleem als de klant bepaalde werkzaamheden, waar mogelijk, zelf wil uitvoeren, om zo de kosten lager uit te laten komen als dat nodig is.

Wij werken samen met…

Wij werken al jaren samen met vaste onderaannemers; metselaar, elektricien, loodgieter, stukadoor, tegelzetter, schilder. Mensen waarop wij kunnen vertrouwen en die degelijk werk leveren.

Contactgegevens
Zandwilg 28
1731 LS Winkel
T: 0224 540760
E: info@aannemingsbedrijfbov.nl

KvK Alkmaar: 37090505
BTW:NL808820370B01